Have any questions?
+30 23950 26031, 23950 26032
sales@bautek.gr

Συνθετικά κουφώματα...χωρίς απώλειες!

Κουφώματα αλουμινίου & συνθετικά > Blog > Uncategorized > Τα παράθυρα και πώς επηρεάζουν τις απώλειες ενέργειας του σπιτιού σας.
Apr 19, 2023 Posted by: bautek_tasos Uncategorized

Τα παράθυρα και πώς επηρεάζουν τις απώλειες ενέργειας του σπιτιού σας.

Έχετε βαρεθεί να χάνετε χρήματα από τους λογαριασμούς ενέργειας κάθε μήνα; Έχετε σκεφτεί να αντικαταστήσετε τα παλιά σας, αναποτελεσματικά παράθυρα με νέα, ενεργειακά αποδοτικά; Εάν ναι, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το P.V.C. παράθυρα για το σπίτι σας. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τι ειναι τα συνθετικά κουφώματα P.V.C. και πώς μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των απωλειών ενέργειας του σπιτιού σας.

Τι είναι τα συνθετικά κουφώματα P.V.C. ;

Τα συνθετικά κουφώματα P.V.C. είναι κατασκευασμένα από πολυβινυλοχλωρίδιο, ένα είδος πλαστικού που είναι γνωστό για την ανθεκτικότητά του και την ενεργειακή του απόδοση. Έχουν γίνει μια δημοφιλής επιλογή για τους ιδιοκτήτες σπιτιού λόγω των χαμηλών απαιτήσεων συντήρησης, της οικονομικής προσιτότητας και της ενεργειακής τους απόδοσης. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά παράθυρα, τα συνθετικά κουφώματα P.V.C. παράθυρα είναι κατασκευασμένα με πολλαπλούς θαλάμους που βοηθούν στην παγίδευση αέρα και στην πρόληψη της απώλειας θερμότητας. Διατίθενται επίσης με διπλό ή τριπλό τζάμι, το οποίο παρέχει καλύτερη μόνωση από το γυαλί με ένα τζάμι.

Πώς τα συνθετικά κουφώματα P.V.C..επηρεάζουν τις απώλειες ενέργειας του σπιτιού σας;

Τα παράθυρα είναι μια από τις κύριες πηγές απώλειας ενέργειας σε ένα σπίτι. Στην πραγματικότητα, έως και το 25% της θερμότητας ενός σπιτιού μπορεί να χαθεί από τα παράθυρα. Τα συνθετικά κουφώματα P.V.C. μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση αυτής της απώλειας θερμότητας παρέχοντας καλύτερη μόνωση από τα παραδοσιακά παράθυρα. Οι πολλαπλοί θάλαμοι των συνθετικών κουφωμάτων λειτουργούν ως εμπόδια για να αποτρέψουν τη μεταφορά θερμότητας μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου του σπιτιού σας. Αυτό σημαίνει ότι το σπίτι σας θα διατηρήσει περισσότερη θερμότητα κατά τους χειμερινούς μήνες και θα παραμείνει πιο δροσερό τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το διπλό ή τριπλό τζάμι στα συνθετικά κουφώματα P.V.C. παρέχει επίσης ένα επιπλέον στρώμα μόνωσης. Ο χώρος μεταξύ των υαλοπινάκων είναι γεμάτος με αέριο, συνήθως αργό ή κρυπτό, το οποίο είναι κακός αγωγός της θερμότητας. Αυτό βοηθά στην περαιτέρω μείωση της απώλειας θερμότητας και διατηρεί το σπίτι σας πιο άνετο.

Οφέλη από τα συνθετικά κουφώματα P.V.C BAUTEK.

H Αντικατάσταση των παλαιών, αναποτελεσματικών παραθύρων σας με συνθετικά κουφώματα P.V.C. BAUTEK μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη για το σπίτι και το πορτοφόλι σας. Μερικά από αυτά τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Μειωμένοι λογαριασμοί ενέργειας: Τα συνθετικά κουφώματα P.V.C. μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε τους λογαριασμούς ενέργειας έως και 30%.
  • Αυξημένη άνεση: Τα συνθετικά κουφώματα P.V.C.  παρέχουν καλύτερη μόνωση, πράγμα που σημαίνει ότι το σπίτι σας θα είναι πιο άνετο όλο το χρόνο.
  • Μειωμένος θόρυβος: Το διπλό ή τριπλό τζάμι Των συνθετικων κουφωμάτων P.V.C.  μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του εξωτερικού θορύβου, κάνοντας το σπίτι σας πιο ήσυχο και γαλήνιο.
  • Χαμηλή συντήρηση: Τα συνθετικά κουφώματα P.V.C.  καθαρίζονται εύκολα και απαιτούν λίγη συντήρηση σε σύγκριση με τα παραδοσιακά παράθυρα.
  • Αυξημένη αξία κατοικίας: Η Εγκατάσταση συνθετικών κουφωμάτων P.V.C. μπορεί να αυξήσει την αξία του σπιτιού σας, καθιστώντας το πιο ελκυστικό για τους πιθανούς αγοραστές.

Συμπέρασμα

Τα συνθετικά κουφώματα P.V.C. της BAUTEK O.E. είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν να μειώσουν τους λογαριασμούς ενέργειας και να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους. Παρέχουν καλύτερη μόνωση, χαμηλότερες απαιτήσεις συντήρησης και μπορούν να αυξήσουν την αξία του σπιτιού σας. Εάν σκέφτεστε να αντικαταστήσετε τα παράθυρά σας, φροντίστε να εξερευνήσετε τα οφέλη των συνθετικών κουφωμάτων P.V.C. και θα δείτε ότι είναι η σωστή επιλογή για το σπίτι σας.